3 tips voor het kopen van de perfecte winterjas voor jouw mini-me

De winter staat voor de deur en het is tijd om aan winterjassen te denken! Gelukkig zijn er voor kinderen vele nieuwe winter trends die het uitzoeken van een jas makkelijker maken dan ooit. Als je niet zeker waar je moet beginnen bij het vinden van de juiste winterjas voor jouw kleintje, bekijk dan onze onderstaande tips over hoe je de perfecte winterjas kiest voor jouw mini-me. 

De kwaliteit

De beslissing over welke jas je moet kopen hangt ten eerste af van het voorspelde klimaat in het algemeen, maar hiernaast is het belangrijkste toch wel echt de ‘veiligheid’. Zorg ervoor dat je een winterjas koopt die dik genoeg zal zijn voor jouw kleintje! Hoe dikker, hoe beter en in het geval van winterjassen geldt ook vaak het volgende; Hoe duurder, hoe beter. Zo zullen winterjassen Like Flo van betere kwaliteit zijn dan, bijvoorbeeld, een jasje van de Zeeman. Een winterjas van goede kwaliteit gaat langer mee dan een jas met een mindere kwaliteit stof, dus houd dit goed in gedachten bij het rondkijken.

Persoonlijkheid

Kinderen kunnen erg gehecht raken aan hun favoriete kledingitems die ze al bezitten, daardoor kan het soms behoorlijk moeilijk zijn je kleintje vanuit zijn of haar tussenjas in een dikke winterjas te krijgen. Gelukkig zijn er een aantal manieren om je kind al snel enthousiast te maken over hun nieuwe winterjas. Als je een jas koopt voor een jongen; Probeer er dan, bijvoorbeeld, één te vinden met een superheld erop. Voor meisjes kun je overwegen een jas te vinden met prinsessen of andere lievelingsfiguren erop. Op deze manier zullen ze al snel meer zin hebben om hun jas te dragen tijdens de koude wintermaanden.

Op de groei


Als je wilt voorkomen dat je in de toekomst snel weer een jas zult moeten kopen, is het slim de winterjas alvast op de groei te kopen. Hierbij is het wel van belang goed te weten welke stijl het beste bij je kindje past, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze de jas het volgende jaar nog net zo graag willen blijven dragen. 

Mocht dit je allemaal al iets te overweldigend klinken; Dan geen zorgen! Kixx Online kan je, met het aanbod van verschillende merken, helpen bij het vinden van de perfecte jas voor jouw kindje.