Alles wat je moet weten over de bijzondere Amethist 

Kostbare sieraden of edelstenen worden steeds populairder in de huidige markt. Dat komt omdat mensen deze items als een investering beginnen te kopen. Qua type weet de beroemde Amethist altijd iedereen te verbazen. Wat is het precies? Dit is een van de meest populaire edelstenen die kunt kopen. Hij straalt een paarse kleur uit en is er in verschillende soorten kwarts. Feit is dat mensen het al duizenden jaren als persoonlijke sieraden gebruiken. Deze steen vertegenwoordigt mensen die in februari zijn geboren en ze kunnen worden gebruikt als trommelstenen, kralen, cabochons, gefacetteerde stenen en nog veel meer. Het is ook duurzaam genoeg om aan elk type sieraad te bevestigen. 

Gunstige eigenschappen van de Amethist 

Afgezien van zijn uitgesproken schoonheid, heeft de Amethist vele voordelen voor zijn dragers. Qua gebruik en betekenis kan het je beschermen tegen elementen als bliksem, hagel en onweer. Sommige mensen geloven ook dat deze kostbare edelsteen hen helpt zowel fysieke als zwarte magie-aanvallen te vermijden. Het kan je ook beschermen tegen problemen tijdens het reizen. Bovendien bezit dit juweeltje speciale fysieke helende eigenschappen. Veel mensen gebruiken het om bepaalde gezondheidsproblemen te behandelen, zoals huidproblemen, pijn, oedeem, hoofdpijn, enz. Het helpt je zelfs om de hartfunctie te normaliseren! Daarnaast gebruiken mensen het ook vanwege het emotionele helende vermogen. De edelsteen is bedoeld om stress, angst en slaapproblemen te overwinnen. Dat betekent dat je leven rustiger en minder stressvol zal zijn. Hoe zit het met de metafysische voordelen? Deze steen kan de aura zuiveren en je kruinchakra openen. Bovendien geeft het je innerlijke kracht en verbetert je spirituele bescherming. 

Soorten Amethist 

Amethist heeft enkele soorten die je makkelijk kunt vinden. Dit zijn prasioliet, cape, bemost, roze, ametrine en paarse amethist. Je kunt ze onderscheiden op basis van hun kleur en helderheid, in tegenstelling tot andere edelstenen die afhankelijk zijn van hun karaatgewicht. Je kunt er dus een kiezen op basis van je voorkeuren voor lichtheid of duisternis. De meest unieke is de cape omdat die wordt geleverd met melkachtige witte kwarts sporen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het ook de zeldzaamste en duurste is. 

Amethist kopen via het internet 

Als je in februari bent geboren, moet je overwegen om dit juweeltje te kopen. Het bevat veel bijzondere heilzame eigenschappen die je je niet kunt voorstellen. Afgezien daarvan ziet het er erg mooi uit en biedt het waar voor je geld. Het beste is dat je veel soorten amethist op de markt kunt vinden. Kies er een die past bij je budget en persoonlijke smaak en geef er vervolgens je geld aan uit!