Alles wat je moet weten voor je Windows 10 home gaat kopen

Als je Windows 10 wilt kopen om je oude systeem te updaten kom je misschien veel onduidelijkheden tegen. Hieronder lees je over de dingen die je moet weten voor je Windows 10 home gaat kopen.

Welke versie van Windows 10 home moet je kopen?

Windows 10 heeft een pro versie en een home versie die je kunt kopen. De pro versie is uitgebreider en is, zoals de naam al verklapt, het meest geschikt voor professionele gebruikers. Als je je computer gewoon voor priv├ęgebruik wilt hebben dan zijn de extra mogelijkheden uit Windows pro totaal niet nodig voor jou. Daarnaast zijn er ook nog de retail en de OEM versie. Als je al een computer hebt waar bijvoorbeeld Windows 8 al op draait dan kun je gewoon de retail versie aanschaffen. Hiermee kun je je oude systeem updaten naar Windows 10. Met OEM begin je een helemaal nieuwe installatie van Windows. Dit is voor de meeste mensen niet nodig.

Waar koop je Windows 10 home?

Windows 10 home is te koop als code of op een disc. Dit kan zowel online als in de winkel.

Hoe kun je Windows 10 home installeren?

De installatie is heel gemakkelijk en zal zich vanzelf wijzen wanneer je de installatie gaat beginnen. Je wordt er door het programma zelf doorheen geleid. Zo update jij stressvrij je besturingsprogramma.