Bekijk de poools damesmode

Weleens gehoord van de poools damesmode? Afgelopen week is een vriendin van mij naar een kledingwinkel geweest. Deze winkel heet Aad & Marijke. Zij beschikken over een gigantisch assortiment. Wij zijn daarom paar dagen geleden daar naartoe gegaan om te kijken voor nieuwe kleren. Bij binnenkomst is het een paradijs voor dames. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of zij hebben het. Het is daarom ook echt een aanrader en zeker de moeite waard om eens langs te gaan.

Zelf had ik nog nooit gehoord van poools damesmode. Toch is deze mode hartstikke leuk. Wij hebben daarom samen een aantal t-shirts gehaald en die bevallen prima. Het is gemaakt van goede kwaliteiten en dat voor een scherpe prijs.

Echt een aanrader

De kleren zijn hartstikke leuk en het mooie is dat bijna niemand ermee loopt. Ik ben daarom zeker van plan om vaker hierheen te gaan. Zij hebben zo’n groot assortiment, dat er altijd wel wat leuks voor jou tussenzit. Op de website vind je ook veel informatie over de merken die zij aanbieden. Mocht je daar vragen over hebben, kan je te allen tijde telefonisch contact opnemen. Zij staan je graag te woord. Mailen is ook mogelijk.