Breng de lente in je kast

We zijn allemaal wel klaar met de donkere grijze dagen. Zo ook onze kast! Het is tijd om je kast weer lente en zomer klaar te maken. Met alle lentekriebels in je lijf is het leuk die luchtige outfits weer uit de kast te trekken. Maar eerst je wintertruien naar achteren en de kleurige stoffen naar voren. Hoe je dit het beste kan doen? Dat lees je in deze blog. 

Begin met uitruimen

Na elk seizoen kan het helpen om al je kleding uit je kast te halen en deze is goed te bekijken. Wat heb je precies aan gehad en wat juist niet. De 12 maanden regel is altijd wel een goede tip. Heb jij iets een jaar niet aangetrokken, dan is het tijd dit uit je kast te halen. Dat betekent namelijk dat je het het hele seizoen niet hebt gedragen en waarschijnlijk ook niet meer gaat dragen. Het voordeel hieraan is, is dat er weer meer ruimte in je kast komt. Met de lente voor de deur is dat dus wel handig. Zet een gezellig muziekje aan en ruim je kast uit! 

Ruilen en verkopen

Kleding in de afvalbak gooien is echt zonde! Ruil het daarom met vriendinnen of verkoop het makkelijk online. Veel kledingwinkels nemen ook gebruikte kleding aan of verkopen deze weer opnieuw. Als je dit allemaal hebt gedaan is er weer ruimte voor nieuwe leuke merken. 

Het merk soaked in luxury is een fijn en natuurlijk merk. Veel van hun items zijn ecologisch gemaakt, ook wel een groot voordeel. Verder hebben ze mooie aarde tinten in hun collectie zitten voor de lente, dus mocht je nog een paar mooie natuurlijke kleuren zoeken neem dan gerust een kijkje! 

Lentecollecties scoren

Lentecollecties zijn voor veel mensen de favoriet. Omdat ze net tussen de winter en zomer invallen en je de kleding dus lang kan dragen. Een wat luchtige top kan je namelijk gemakkelijk combineren met een lekker lentejas als het nog niet heel warm is buiten. Zo heeft giacomo verschillende jassen in mooie kleuren die elke outfit helemaal afmaken. 

Ook de lentecollectie van moss copenhagen en numph mogen niet vergeten worden. Beide merken hebben deze lente prachtige basics in hun collectie. Maar ook als je met het mooie weer de kleurige printjes in je kast wilt hebben, zijn deze collecties de moeite waard. De kledingwinkel zwolle heeft beide merken in hun winkel hangen. Echt een aanrader om even een kijkje te gaan nemen en die lentekriebels weer te laten stromen!