De leukste zomerjurkjes

Volgens „Posthaus“ (www.posthaus.com.br) vraagt de heetste maand van het jaar om lichte en frisse looks. Daarom zijn zomerjurkjes dan ook hét kledingstuk bij uitstek om de hitte van deze zomer te confronteren. Helaas laat de zon zich tegenwoordig wat minder vaak zien en lijken de dagen momenteel heel wat grauwer en korter. Maar, ondanks dat de zomer van 2017 net voorbij is, stellen we je hier alvast de hipste trends voor de komende zomer (2018) voor. Genoeg tijd om je voor te bereiden (en heerlijk weg te dromen) heb je dus zeker!

Neutraal en stoer met Niagara blauw

Volgens “Site de Beleza e Moda” (www.sitedebelezaemoda.com.br) zal deze kleur volgende zomer opnieuw een comeback maken. Voor wie deze trend nog niet opgemerkt heeft: Niagara blauw is een soort denim jeans blauw die deze zomer op elke catwalk te zien was, blauwe jurkjes zijn ideaal voor feest maar ook werk.

Schattig en lief met flower power

Wanneer je de woorden “jurk” en “bloemenmotief” hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan een luchtige, lange zomerjurk met fleurige bloemen? Dit hoeft echter volgende zomer niet meer het geval te zijn. Een korte jurk met mouwtjes met een bloemenmotiefje? Een lange jurk met een cropped top met bloemetjes? Alles is mogelijk!

Mysterieus en speels met de slip dress

Romantisch, sexy, luchtig en comfortabel. Met deze vier woorden kun je de slip dress het beste omschrijven. Ze mogen dan misschien wel op een pyjama lijken, elke fashionista weet dat dit zeker niet zo is. De slip dress kan zowel overdag als ’s nachts gedragen worden en staat meestal erg mooi met een elegante, hoge hak. Vind je de jurk echter toch net iets te “naakt”? Combineer dan de slip dress met een  simpel wit shirtje. Hiermee lijkt de jurk al meteen heel wat minder sexy. Natuurlijk kun je ook de hoge hakken vervangen door sandalen of sneakers voor een wat stoerdere look.

Neutraal en cool met aardkleuren

Investeer in kledingstukken met neutrale kleuren zoals bruin, beige en lichtoranje om deze trend op te volgen en elegante en nuchtere looks te creëren.

Terug naar de jaren 1980 met de oversized ombros

Zul je de aandacht trekken door deze trend op te volgen? Misschien.

Zul je er hip en cool uitzien? Zeker! Waar vind je dat soort leuke jurkjes nou? Doorgaans niet bij de Wehkamp of Bon Prix toch? Onze aanbeveling is: de zomerjurkjes sectie van Dressesonly.nl.

Bij online jurkjes expert Dresses Only uit Tilburg kun je gratis retourneren. Boven de honderd Euro betekent gratis verzending.