De mooiste jurken vind ik bij Claudia Sträter

claudia-straterNa een moeilijke periode besloot ik te veranderen, het werd tijd om mijn leven goed in te delen en gelukkig te worden. Zo besloot ik ten eerste mijn persoonlijke verzorging aan te schaffen. De huidige mensen in mijn omgeving kunnen het nu niet meer voorstellen, maar vroeger liep ik alleen maar in makkelijke kleding, denk aan grote, lompe shirts en joggingsbroeken. Toen ik mijn leven begon te veranderen, nam ik ook een styliste in dienst, het klikte gelijk en ze introduceerde mij o.a. met de jurken van Claudia Strater. Een mooi merk, wat ik ergens al wel kende, maar het was eerder niet aan mij besteed. Dit kwam door de simpele reden dat ik gewoon niet goed voor mijzelf zorgde, en geen waarde vond in mijzelf. Tijd om dit te veranderen en dit gebeurde makkelijker dan gedacht. De jurken van Claudia stonden mij geweldig, met dank aan de styliste, die mij leerde mijn lichaam op de juiste manieren te accentueren. De jurken dragen bij aan mijn persoonlijkheid, ik voel mij nu een sterke en krachtige vrouw, vol zelfvertrouwen. En door kleding (voornamelijk dus Jurken van Claudia Strater) van Claudia Strater te dragen, weet ik nog meer wat ik waard ben. Deze verandering was zichtbaar merkbaar in mijn omgeving, op een positieve manier. Ik kreeg steeds meer complimenten, wat dus zorgde voor een extreem positieve spiraal omhoog. – kan dat eigenlijk wel, een spiraal omhoog? Je snapt in ieder geval wel wat ik bedoel. Wat ik zo fijn vind aan de jurken is dat ze tijdloos zijn maar toch altijd modern. Je gaat ten eerste niet mee met de raarste nieuwste trends van de dag, waardoor je de jurken zeker jaren kan bewaren en aandoen, tevens is de prijs erg vriendelijk.