De schoenen van de zomer

Nu de zomermaanden ook bij ons om de hoek komen kijken, is het tijd om te kijken naar de kledingkast. We weten inmiddels maar al te goed dat ons land niet de meest warme zomers heeft, daarom zoeken Nederlanders vaak ook de zon op. Wanneer de tijd daar is en de je begeeft je in een warm klimaat, wil je hierop gekleed zijn. Functioneel en stijlvol zijn dan vaak de kernwoorden in het verhaal. Als het gaat om schoenen hebben we vaak een aantal types waar we op vertrouwen. Groene slippers, witte sandalen en rode mocassins zorgen voor draag genot en een hippe look. 

Hoogwaardige materialen en draagcomfort

Vooral de loafers komen in aanmerking om beide een modieuze en praktische look te hebben. Dit is te danken aan de bekleding met suède en de zolen van leer. Het materiaal aan de buitenkant heeft dus een zachte en tijdloze uitstraling. Dit zorgt er dan voor dat de schoenen met vrijwel iedere outfit gecombineerd kan worden. De zolen aan de binnenkant van de schoen zijn zo gemaakt dat de drager met blote voeten in en uit de loafer kan stappen. Vooral in warmere klimaten is dit laatste handig. Hoogwaardige mocassins haal je dan ook bij een winkel die met vakmanschap het hoogste draagcomfort verzorgd. Bij Moccasino kan dit, de webwinkel levert namelijk alleen met de handgemaakte loafers. Deze zijn ook alleen verkrijgbaar in de webwinkel, dat maakt ieder paar iets unieker dan de volgende. 

Binnen een aantal klikken jouw mocassins in huis

In de zomer kan jij dus jouw schoenenrek blij maken met een nieuw paar mocassins. De schoenen zijn via Mocassin verkrijgbaar in achttien unieke kleuren. Tevens worden deze gratis geleverd en – als het niet bevalt – kunnen ze gratis geretourneerd worden. Kortom is dé zomerschoen een paar klikken van je verwijderd.