Een gepaste galajurk kopen was nog leuker dan ik dacht

Een galajurk kopen stond nog op mijn lijstje. Wat was dat opeens een lastige opgave. Mijn allerbeste vriendin gaat trouwen, en ik ben haar bruidsmeisje samen met haar dochter waar ik ook peettante van ben. En nu moet ik op zoek gaan naar een jurk die ik zelf mag uitkiezen. Mijn vriendin en haar dochter gaan in het licht, en ik wil eigenlijk wel een kleur het liefst roze. En ook niet geheel onbelangrijk niet te duur. En met deze gedachtes ben ik eens op het internet gaan kijken. Eigenlijk al snel viel mijn ook op de site, The Perfect Dress. Hier kon ik al snel erg mooie jurken zien waarna ik besloot om naar Amersfoort te gaan.

 

Zelfverzekerd stond ik daar voor de spiegel

Toen ik binnen kwam en ik vertelde dat ik een galajurk kopen wilde, ben ik erg vriendelijk te woord gestaan door een mevrouw die mij eerst een aantal vragen stelde, over de gelegenheid e.d., daarna bracht zij mij naar de grote rijen met jurken. Het liefst paste is deze allemaal aan. Maar bij nummer drie had ik de juiste te pakken. Een mooie donkerroze jurk is het geworden. Deze zat mij als gegoten en is echt voor mij gemaakt (al zeg ik het zelf). Toen ik thuis kwam heb ik de jurk nogmaals aan gedaan en nu is het wachten tot wij met z’n allen naar Italië vertrekken voor de grote bruiloft van mijn vriendin. Ik ben er in ieder geval al helemaal klaar voor.