Een polo bedrukken in een mooie kleur

Een polo bedrukken in een mooie kleur

 download

Een polo bedrukken kan en dan heb je deze site waar je echt uit een ruim aantal soorten maten en kleuren kunt kiezen. Omdat ik een kapsalon run, en eerder nooit met bedrijfskleding werkte, vind ik het nu de hoogste tijd om dit alsnog te gaan doen en zeker nu wij flink gaan uitbreiden. Wij hebben een andere locatie weten te bemachtigen en ook nog eens midden in het centrum waar wij de mogelijkheid kunnen bieden om ook zonder afspraak binnen te kunnen komen om geknipt te kunnen worden. En om door onze huisstijl wat op te fleuren ben ik op het idee gekomen om ook een leuke felle polo bedrukken met de bedrijfsnaam van ons erop en om dit uit te besteden aan dit bedrijf. Want voor de prijs hoef je het dan ook zeker niet te laten om hier je bestelling te gaan doen. Ik was al snel tussen het ruime assortiment mijn gewenste kleur aan het zoeken en al snel had ik verschillende opties gevonden. In overleg met mijn collega’s heb ik de beslissing kunnen maken. En toen ik de bestelling had afgerond waren de polo’s twee dagen later al binnen. Het duurt nog een week voordat wij officieel open gaan en dan maak ik weer een frisse start in onze nieuwe salon. En dan zijn wij er helemaal klaar voor om nog meer mensen mooi te kunnen maken met drie extra kapsters in dienst. Ik ben een zeer tevreden klant van deze webshop en zal het zeker iedereen aanraden om eens de moeite te nemen om een kijkje te nemen op deze site. Want je kunt hier voor verschillende doeleinden erg mooie polo’s bestellen en ook de polo bedrukken laten.