Geweldig merk, z8

Op zoek naar leuke kleren voor je kind van het merk z8, kijk dan eens op deze site van Dapper Kinderkleding & Kado’s. Hier in de winkel in Breukelen kan je de leukste broeken, truien en jurken vinden van heel veel verschillende merken, zoals:

  • * Petit Bateau
  • * Rebel
  • * Retour
  • * Noppies
  • * Gymp
  • * Cars

Ze hebben hier voor jongens als meisjes leuke kleding in de maat 50 t/m 128 en ik kan zeggen dat ik hier altijd voor mijn kinderen goed kan slagen. Mijn oudste dochter valt helaas buiten de boot, want haar maat is inmiddels 134 geworden, maar dat wil niet zeggen dat ik niet meer in deze winkel kom.  

Zeer leuke outfit voor mijn zoon gekocht

Mijn zoon is bijna jarig en daarom mag hij nieuwe kleding uitzoeken. Hoe jong hij ook is, hij wordt bijna zeven jaar, het merk z8 is echt één van zijn favorieten. Samen met mijn zoon zijn wij op een woensdagmiddag gaan shoppen. Bij Dapper Kinderkleding & Kado’s kan je ook zeer leuke cadeautjes vinden, dus zo hadden wij twee vliegen in één klap gevangen. Mijn zoon zag daar een hele stoere rugzak die hij persé wilde hebben voor zijn verjaardag. Trots met zijn nieuwe kleding en zijn nieuwe rugzak konden wij die middag weer naar huis.