Geweldige G-star kleding gekocht bij http://www.to-be-dressed.nl/

to-be-dressed-logo-shadow

 

g-starHeel veel mensen hebben een merk dat over het algemeen altijd goed zit. Met kleding slaag ik altijd met het merk G-star. Het merk zit mij gewoon het beste, omdat de pasvorm van de broeken goed om mijn benen zit. Een vriend van mij had mij de tip gegeven om op de website http://www.to-be-dressed.nl/ te kijken. Volgens hem kon ik daar G-star kleding voor een goede prijs vinden.

Groot aanbod

Toen ik keek op de wesbite http://www.to-be-dressed.nl/ zag ik heel veel verschillende G-star kleding voor zowel dames als heren. De prijzen op deze website waren een stuk lager dan in de winkels. Een broek die ik al had was de helft goedkoper online dan in de winkel.

 

g-star broekEigenlijk had ik nog wel een aantal broeken en hemden nodig en daarom ben ik op zoek gegaan naar de juiste maten. In het begin dacht ik dat de prijzen zo laag waren, omdat de maten er niet meer tussen zaten. Het viel mij op dat ik bij bijna elke broek de goede maat kon vinden.

Mijn winkelwagentje stond helemaal vol met kleding, maar de totaalprijs was veel goedkoper dan in de winkel. De kleding heb ik besteld en een aantal dagen kreeg ik alles binnen.

De maten die ik binnen had gekregen zaten allemaal goed. Eigenlijk wist ik al dat alles goed zou zitten, omdat ik broeken had besteld die ik al had. Deze keer had ik alleen een aantal andere kleuren besteld.

Voortaan ga ik mijn G-star kleding bij To Be Dressed halen!