Glinsteren tijdens het kerstdiner

Het is alweer bijna zo ver: Kerst 2021! Wellicht eentje die we ons anders hadden voorgesteld, aangezien we nu weer een lockdown ingaan. Met de hele familie gezellig dineren, kletsen, spelletjes spelen en cadeautjes uitpakken, zit er helaas weer niet in dit jaar. Desondanks kun je natuurlijk wel met je eigen gezin of met een handjevol familieleden of vrienden er een gezellig kerstfeest van maken. Je maakt het nog feestelijker door leuke kerstdecoraties- en versieringen op te hangen en om jezelf in je mooiste kerstoutfit te hijsen. We moeten immers zelf de slingers ophangen, toch?

Comfy maar chique

Vier je Kerst met alleen je partner of je (kleine) kinderen en geef je niet heel veel om er mooi bij te zitten tijdens Kerst, maar wil je toch een beetje extra je best doen? Ga dan voor een nette jumpsuit. Dit lange pak bestaat er in verschillende kleuren en maten, maar het chiqueste zou zijn volledig zwart of afgewisseld met witte, gouden of zilveren tinten. Zo’n jumpsuit zit best comfortabel, aangezien de stof altijd erg zacht is en je niet hoeft na te denken welke houdingen je aanneemt als je zit. Het is in feite een soort broekpak. Naar het toilet gaan is daarentegen weer een heel ander verhaal… Maak deze stoere maar stijlvolle look af met wat glinsterende sieraden en je bent klaar voor een gezellig familiekerstdiner!

Accessoires: oorbellen

Houd je wel van extravagant? Ga dan eens voor een gouden jurk, een elegant pak met een grote zilveren strik of een glinsterend shirt. Ook kun je het natuurlijk klein houden. Dit doe je door kleine details toe te voegen, zoals mooie oorbellen, een stoere armband of een gave ketting. Less is more, zeggen ze wel eens. Een paar stijlvolle hakken of laarzen eronder en jij kunt ook plaatsnemen aan de versierde tafel.

Om er mooi bij te zitten tijdens de Kerst heb je in principe niet veel nodig. Draag waarin jij je fijn voelt: groot en uitbundig of juist klein en ingetogen. Wat je look ook is, je maakt hem altijd af met mooie accessoires van My Unique Style!