Heerlijk shoppen

floris-bannerSchoenen zijn mijn leven, en ik hou nergens meer van dan in het weekend even heerlijk te gaan shoppen in het winkelcentrum. Dat was tenminste het geval totdat ik http://www.contessa.nl/ heb ontdekt. Nu vind ik het geweldig om even gezellig een middag met mijn vriendinnen door te brengen onder het genot van een kopje koffie.

En natuurlijk besteden wij daarnaast ook een goede tijd achter de computer om te shoppen voor schoenen. Ik vind het heerlijk dat ik niet meer de hele dag door het centrum hoef te lopen om te vinden wat ik wil. De website http://www.contessa.nl/ maakt het me namelijk heel gemakkelijk. Ik kan gelijk vinden wat ik wil, omdat ik op merk en maat kan sorteren. Bovendien leef ik nogal op grote voet en dat kan soms tot problemen leiden.

Via-vai-banner

Mijn probleem

Ik heb grote voeten. Dat is natuurlijk ook niet gek, want ik ben zelf ook erg lang. Maar als je op zoek bent naar passende schoenen, kan dit af en toe een probleem vormen. Zo is het al heel vaak voorgekomen dat ik in de winkel sta en enkele schoenen wil passen, maar dan vertellen ze me dat ze mijn maat niet hebben! Op http://www.contessa.nl/ heb ik dit probleem niet. Ik kan gelijk zien of mijn maat ook beschikbaar is en hoef zo dus geen tijd te verkwisten aan schoenen die ik toch niet kan bestellen. Dat is een groot voordeel!

ugg-banner

Mijn vriendin heeft juiste hetzelfde probleem, maar dit wordt veroorzaakt door haar kleine voeten. Ze heeft maat 36, maar vaak is haar dit nog te groot. Voor haar is online shoppen dan ook niet mogelijk, omdat ze nooit weet of ze inderdaad in de schoenen past. Gelukkig heeft ze bij http://www.contessa.nl/ nog nooit een probleem gehad en paste alles perfect.