Hoe goedkoop T-shirts bedrukken met logo en tekst

goedkoop T-shirts bedrukken

Goedkoop T-shirts laten bedrukken met logo of tekst? Let dan goed op. Hieronder delen we tips om de beste deal te scoren met T-shirts van kwaliteit met bedrukking. Van logo’s op T-shirts tot aan teksten en namen op T-shirts. Ideaal voor teams, clubs en verenigingen. Bekijk hieronder onze tips om goedkoop T-shirts te laten bedrukken:

Materiaal T-shirt

Allereerst, kijk goed naar het materiaal van de T-shirt. Wil je goedkope T-shirts? Dan gaat dit vaak ten koste van het materiaal. Dit wil je voorkomen want je wilt natuurlijk wel dat het T-shirt lekker zit en niet direct scheurt. Kies daarom voor katoenen T-shirts. Katoen ademt goed, scheurt niet snel en heeft een hoge comfort. Bovendien is katoen betaalbaar.

Koop bij een groothandel

Wil je de goedkoopste prijs voor bedrukte T-shirts? Koop dan direct bij een groothandel. Door direct te kopen bij een groothandel komt er geen tussenpartij tussen die ook marges meepakt. Je zult daarom zien dat je goedkoper uit bent en direct contact kan opnemen met de juiste partij. Vaak geeft een groothandel ook nog beter advies op basis van expertise en ervaring. Groothandel Attentie.nl is een voorbeeld van een betrouwbare partner in het goedkoop bedrukken maar met hoge kwaliteit.

Bekijk de reviews

Kijk ook altijd naar de reviews. Goedkoop is vaak duurkoop. Aan de hand van de reviews, maar ook certificaten geven een beter beeld van de groothandel. Kijk bijvoorbeeld in Google naar de reviews, op de eigen website en op objectieve websites. Zo weet je of een website betrouwbaar is of niet.

Vraag gratis offerte aan

Tot slot hebben we nog een praktische tip. Vraag altijd eerst een offerte aan. Vaak kan dit al bij een kleine oplage. Een prijsofferte is altijd op maat en daarom eerlijk. Vooral als je de T-shirts wilt laten bedrukken, is een prijsopgave zeer aan te raden. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Attentie.nl voor een betrouwbare partner in het goedkoop T-shirt bedrukken.