Hoe kies je een portemonnee die bij je past?

dosh-rfid-aero-flame-contents ikki-snake-portemonnee-sandy-brown smartcaze-lincoln-1Het uitzoeken van een portemonnee lijkt op het eerste gezicht misschien een makkelijke opgave. Echter lopen veel mensen toch nog tegen een aantal vragen op. Welke portemonnee past nu eigenlijk bij mij? En dan hebben we het niet alleen over de stijl, wat natuurlijk een belangrijk onderdeel is van de keuze, maar ook over de functionaliteit en de manier waarop je een portefeuille gebruikt.

Hier volgen een aantal vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen welke portemonnee het beste bij je past:

●     Hoe geef ik mijn geld uit? Gebruik ik voornamelijk cash of betaal ik veel met de pin? Op basis van deze vragen kun je bepalen wat voor formaat portemonnee je nodig hebt. Heb je meer ruimte nodig voor kleingeld en papiergeld of heb je meer ruimte nodig voor pasjes?

●     Past de portemonnee bij mijn garderobe en kan ik makkelijk bij mijn portemonnee? Op deze manier kun je uitmeten hoe de portefeuille in en bij je kleding past. Zo is de portemonnee niet alleen afgestemd op jouw garderobe, maar ook op jouw manier van uitgeven.

Naast de functionele waarde van een portemonnee is het ook belangrijk dat de portemonnee stijlvol en elegant is. Je wil natuurlijk niet constant een hele dikke portemonnee bij je hebben, die zijn zwaar en lastig mee te nemen. Je wilt een portemonnee die mooi is en lang mooi blijft zonder dat het de functionaliteit aantast.

Zoek een portemonnee uit die in het algemeen goed bij je kleding past, je makkelijk mee kunt nemen, je geld en pasjes makkelijk in kwijt kunt en ook nog eens betaalbaar is! En wanneer je op zoek bent naar een betaalbare en kwalitatieve portemonnee, dan kun je daarvoor terecht op PortemonneeZ.nl.