Je pasjes altijd veilig bij je dragen

Secrid pasjeshouder

Bij een portemonnee wordt er in de meeste gevallen weinig aandacht geschonken aan het veilig opbergen van bank en andere pasjes. Toch is dit een belangrijk punt geworden, in deze tijd van elektronisch betalen en steeds minder papier en losgeld wat wordt gebruikt. Bankpasjes kunnen uitgelezen worden, waardoor er belangrijke informatie verloren gaat. Bij het gebruik van een Secrid pasjeshouder zijn je bankpasjes wel veilig, en kun je deze op een veilige en slimme manier bij je dragen. Naast je pasjes is het ook nog mogelijk om je papiergeld, en muntgeld mee te nemen.

Secrid pasjeshouder

Ga voor je eigen model en opschrift

Wat is er nu leuker dan een unieke Secrid pasjeshouder te ontwerpen en te laten maken. Op de houder kun je namelijk een korte tekst laten graveren, of de initialen van bijvoorbeeld je naam. Door gebruik te maken van een laser, kunnen de houders voorzien worden van prachtige gravures. Bij het bestelproces kies je voor personaliseren en je kunt de tekst opgeven, welke op de pasjeshouder moet worden gegraveerd. Op deze manier weet je zeker dat je niet alleen een prachtige houder hebt voor je pasjes, maar ook een unieke die niemand heeft.

Veiliger dan een portemonnee

Vaak is een portemonnee gemaakt om papier en losgeld op te bergen, zonder rekening te houden met de tijd van nu waarin er meer gebruik wordt gemaakt van bankpasjes. Met de Secrid pasjeshouder ga je helemaal mee met de tijd, neem altijd je pasjes veilig mee en beperk de kans op het uitlezen van je pasjes. Tussen de pasjes is er voldoende ruimte gehouden, zodat de pasjes niet snel slijten en je er langer mee doet. Wil je toch naast je pasjes nog wat losgeld of briefgeld meenemen dan is dit met de houder ook mogelijk.