Keycords kopen voor promotiedoeleinden

Als je bezoekers van je bedrijf of van een beurs iets bijzonders wilt meegeven moet je keycords kopen. Dat zijn opvallende dingen, waarmee je onmiddellijk een relatie met jouw bedrijf kunt realiseren. Het effect van keycords kopen is dat bezoekers de keycords zullen gebruiken, ook als ze weer thuis zijn. Op die manier worden zij er telkens weer aan herinnerd dat ze die keycord bij jouw bedrijf hebben gekregen. De promotionele waarde van keycords kopen strekt zich dus veel verder uit dan alleen tijdens het bezoek aan jouw bedrijf of aan de beurs waaraan je als bedrijf hebt deelgenomen.

Kant-en-klare keycords kopen of laten bedrukken?

Je kunt keycords kopen die kant-en-klaar zijn. Die zijn al voorzien van een opvallende print en op deze manier kun je je als bedrijf onderscheiden. Maar het zijn geen unieke keycords. Je loopt het risico dat er een ander bedrijf is dat dezelfde keycords uitdeelt. Als je samen met zo’n bedrijf op dezelfde beurs staat is dat pijnlijk. Om dat te voorkomen kun je keybords kopen en laten bedrukken. Dan krijg je een gepersonaliseerd product dat uniek is. Door een goed ontwerp wordt dat keycord gelinkt aan jouw bedrijf. Als je niet weet hoe je een goed ontwerp kunt maken kun je daar hulp bij krijgen.

Online keycords kopen

Bij Keycord-lanyard.nl is een groot assortiment aan keycords verkrijgbaar. Er zijn keycords in een groot standaard prints in en met speciale functionaliteit, zoals een USB oplaadkabel allerlei materialen. Maar je kunt er ook keycords kopen waar je zelf een ontwerp voor de opdruk kunt aanleveren. Het bedrijf maakt die opdruk er in zijn eigen drukkerij op. Naast keycords zijn er allerlei andere promotieartikelen verkrijgbaar. Daarbij moet je denken aan sleutelhangers, badges, paraplu’s en mondkapjes. De mondkapjes krijgen een opdruk met je bedrijfslogo.