Laptophoes

laptophoes

Het grote voordeel van een laptop is dat je die gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Nadeel is echter dat als je je laptop overal mee naartoe neemt, je eerder beschadigingen oploopt. Dat er dus eerder een kras op je apparaat zit. Om dat te voorkomen die je bij voorkeur een beroep op een laptophoes. De beschermende laptophoes is er in tal van verschillende modellen en uitvoeringen. Bovendien kunnen ze van allerlei verschillende materialen gemaakt zijn. Volop te kiezen dus.

Goede bescherming

In tas vorm of een sleeve?

Ongeacht hoe groot je laptop is, er is altijd een geschikte voor die van jou. Een laptophoes kun je onderscheiden in die in tas vorm en een sleeve. ongeacht welke je ook gebruikt, je laptop is steeds op de beste wijze beschermd. De laptophoes koop je in onder andere de kleuren groen, zwart, wit rood, grijs, blauw bruin en in meerkleurige uitvoeringen met vooral wat fellere kleuren.

Top kwaliteit

Kies wel altijd voor de juiste maat

Voor de beschermende hoes kan onder meer hout, afdekzeil. kunststof, neopreen en nylon gebruikt worden. De bekendere merken zijn ongetwijfeld wel Adidas, Bafewild, Cartinoe en Haweel. Je hebt een prima beschermende hoes voor je laptop van 11 inch, maar ook voor die van 15 inch. Ook in dikte en breedte koop je een hoes die past op elke laptop. Belangrijk overigens, om wel de juiste maat te kiezen. Alleen dan kan de hoes garant staan voor afdoende bescherming namelijk.