Het jaar is weer voorbij gevlogen en over iets meer dan een week is het alweer kerst. En dan is het natuurlijk leuk om voor je familie of geliefde wat onder de kerstboom te leggen. Dat hoeven natuurlijk geen dure of grote cadeaus te zijn. Ben je in ieder geval wat inspiratieloos, lees dan snel verder voor tips!

Sieraden

Misschien wat voor de hand liggend maar sieraden doen het eigenlijk altijd wel goed bij de ontvanger. Voor heren kun je denken aan een armband, ketting, ring of als je wat duurder wil gaan dan is een horloge ook een goede optie. Voor vrouwen is bijvoorbeeld een ring met een edelsteen of een paar oorbellen of een ketting een leuke optie!

Ben je op zoek naar mooie sieraden dan zou ik zeker eens een kijkje nemen bij bron sieraden.

Cadeaubon

Met een cadeaubon zal je de plank niet mis slaan, zo geef je namelijk iemand de optie zelf wat uit te zoeken. Om er een twist aan te geven kan je in plaats van een cadeaubon te kopen ook zelf een cadeaubon maken en daar een leuk uitje op zetten of iets in die richting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een keer samen uiteten, een keer voor de familie koken, de auto wassen van je ouders en ga zo maar door.

Je kunt het natuurlijk zelf zo duur maken als je zelf wil, het is vooral leuk als er een persoonlijke touch aan het cadeau zit. Succes!