Mason Garments

Wanneer je trendy én gave schoenen zoekt, dan hoef je niet verder te kijken dan Mason Garments. Mason Garments is een populair sneakermerk uit Amsterdam. Het schoenenlabel is in 2012 opgericht door Rendi Aditia en werd al snel populair. Al op zeer jonge leeftijd wou Rendi graag luxe kledingstukken dragen. Zijn droom was dus ook om een eigen kledingmerk op te zetten, zo kon hij zijn stijl en interesses kenbaar maken. Na een korte periode waarin hij opzoek was naar de juiste partners kwam hij uiteindelijk met zijn eigen merk genaamd Mason Garments. Zijn motto is het aanbieden luxueuze maar betaalbare schoenen. Rendi vindt het namelijk belangrijk dat de schoenen van hoge kwaliteit zijn maar tegelijkertijd toegankelijk zijn. 

Garment is een ander woord voor kledingstuk. De naam Mason verwijst naar de een specifieke ideologie, die van de vrijmetselarij om precies te zijn. Deze ideologie houdt in dat men zich omringt met verschillende productieve personen die stuk voor stuk streven naar succes, dit heeft ertoe geleid dat men steeds weer sneakers weet te ontwerpen die veel mensen aanspreken. Dit is ook de reden dat Mason Garments de afgelopen jaren zo snel gegroeid is. 

Al vrij snel wist men dat de productielijn opgezet zou moeten worden in Italië. Italië is namelijk bekend door het vakmanschap waarmee het schoenen weet te produceren. Bij Mason Garments is men hier ook trots op. Zo voelt men zich bevoorrecht om met deze specialisten samen te werken.

Mason Garments bij Hans Voortman

Wanneer jij een paar gave schoenen zoekt, dan ben je bij Hans Voortman aan het juiste adres. Zo beschikt Hans Voortman over een breed aanbod schoenen van het Nederlandse merk Mason Garments. Door het brede aanbod is er voor iedereen wel iets geschikts te vinden. Mocht je verder nog vragen hebben met betrekking van het aanbod, dan kun je altijd contact opnemen.