Mijn bezoek aan Schoenenwinkel Terneuzen

Zoals jullie aan de titel kunnen lezen heb ik een bezoekje gebracht aan de Schoenenwinkel Terneuzen. Nu is dit mijn zo goed bevallen dat ik dit blog erover wilde gaan schrijven. Misschien ook om jullie naar de Schoenenwinkel Terneuzen te laten gaan om zeker te zijn van de beste kwaliteit met daarbij perfecte prijzen, maar ook om mijn ervaring op te schrijven. Zo kunnen jullie allemaal lezen hoe dat ging, hopelijk vinden jullie het leuk om mijn blog te lezen.

schoen1

Voordat ik langs ging had ik even internet bekeken, op de website van deze winkel stonden de merken beschreven. Ik was verliefd op het aanbod en dat leidde er bij mij toe dat ik een bezoekje ging doen. Eenmaal in de winkel keek ik mijn ogen uit, de winkel was in Terneuzen en was makkelijk te bereiken. Nu heb ik als vrouw zijnde wel een beetje brede voeten, daarom is het voor mij soms lastig om goede schoenen te vinden. Gelukkig hadden ze bij deze winkel verschillende breedtematen waardoor alle schoenen bij mijn voeten pasten. Niet alleen waren de schoenen perfect voor mijn voeten maar ook voor mijn portemonnee. Geweldige prijs/kwaliteit verhouding, dit heeft zeker wel een rol gespeeld in het kiezen voor deze winkel.

Zeker een Aanrader

Na mijn geweldige ervaring bij deze winkel, wilde ik dit graag delen met jullie. Niks is minder waar als wat er op de online website beschreven staat. Je kijkt je ogen uit en ik weet zeker dat er iets tussen zit waar jij van houdt.