Mijn zoektocht naar de ideale sneakers

Voor mijn werk moet ik veel wandelen. Dat betekent dus op zoek gaan naar gemakkelijke schoenen, want dit is echt niet mogelijk op pumps. Daarom zijn sneakers hiervoor echt wel ideaal. Bovendien voel ik mij er comfortabel in en is het ook gewoon modieus vandaag de dag. Er is heel wat keuze nu. Daarom heb ik even wat opzoekwerk gedaan. Ik wilde kwalitatieve schoenen vinden, die toch betaalbaar bleven. Uiteindelijk ben ik dan terecht gekomen bij Nubikk sneakers voor vrouwen

Mijn keuze van sneakers 

Er is echt enorm veel keuze binnen dit merk. Toch heb ik vrij snel gevonden wat ik zocht. Ik ben voor de donkergrijze sneakers gegaan. Ik vond dit een mooi compromis: wit zou te snel vuil worden, en zwart zou te donker zijn voor mij, aangezien ik al veel zwart draag. Vandaar dus mijn keuze voor donkergrijs. 

Hoeveel kost een paar Nubikk sneakers? 

Hierop is er geen eenduidig antwoord te geven. Ikzelf heb mijn sneakers kunnen aankopen voor 89 euro. Maar uiteraard zijn er verschillende modellen verkrijgbaar. Zo kan je natuurlijk ook sneakers voor dames vinden van 140 euro, 160 euro, 180 euro… Kortom, dit hangt sterk af van je eigen smaak. En natuurlijk van waar je deze schoenen ook aankoopt. Ikzelf heb mijn schoenen aangekocht bij De Bijenkorf, omdat ik weet dat deze betrouwbaar zijn, maar uiteraard kan je deze ook ergens anders aankopen. 

Mijn ervaring met de sneakers 

Intussen heb ik de sneakers al even. Ik heb er al zeer positieve reacties op gekregen van anderen, wat altijd wel fijn is. Maar zelf vind ik de sneakers ook geweldig. Ze zitten heerlijk, zien er mooi uit en zijn dan nog eens zeer redelijk qua prijs. Voor mij was dit dus een echte ontdekking en een aanrader. Volgende keer koop ik me nog een paar van dit merk! 

Ook interesse in Nubikk sneakers? 

Ikzelf vond de Nubikk sneakers geweldig. Misschien vind je dit ook wel. Daarvoor raad ik je vooral aan om zelf even een kijkje te nemen op websites. Daar kan je zelf verschillende modellen terugvinden van deze sneakers, de gevraagde prijzen enzovoort. Heb je toch nog verdere vragen hierover, dan kan je steeds contact opnemen met de medewerkers van deze shop. Indien het op een goede en betrouwbare shop gaat, zullen ze je graag en deskundig verder helpen hiermee.