Op jonge leeftijd injectables!

injectables

injectablesHet hebben van lachrimpels zit bij ons erg in de familie en daarom heb ik injectables genomen. Ik ben 22 jaar, maar ik vind mezelf zeker niet te jong. Toen ik bij kliniek Veldhoven kwam, namen ze me ook erg serieus. Dat voelde erg fijn voor me want ik was erg bang dat ze me te jong zouden vinden of vonden dat ik me aanstelde. De arts vertelde me dat het inderdaad zo kon zijn dat ik het had omdat het in onze familie zit. Dat is dus maar net pech hebben als het ware. Gelukkig ben ik er inmiddels van af dus dat is heel erg fijn.

Het eerste moment

Toen ik net bedacht had dat ik injectables wilde, wist ik niet zo goed hoe ik dit moest brengen naar mijn ouders, vrienden en andere mensen in de omgeving. Gelukkig reageerde iedereen erg begripvol waardoor ik het alleen nog maar liever wilde doen. Ik had voldoende geld op mijn spaarrekening staan dus heb toen direct een afspraak gemaakt. Een goede vriendin van me ging mee erheen. De sfeer die hing in de kliniek was erg goed, heel relaxt en ik voelde me er door op mijn gemak.injectables

Meer dan blij

Ik ben heel erg gelukkig met mijn fillers. Het ziet er nog beter uit dan ik van tevoren had kunnen bedenken. Ik zou iedereen, jong en oud, aanraden om ook fillers te nemen als je last hebt van rimpeltjes en hier onzeker over bent. Mijn advies is: doe het alleen als je het zelf echt wilt!