Opzoek naar een kinder zonnebril

aaaa2Ik ben afgelopen week terug in Nederland gekomen, ik was met mijn gezinnetje op vakantie naar Griekenland. Mijn zoontje heeft erg last van de zon dus voordat we op vakantie gingen moest ik een kinder zonnebril kopen. Na veel zoeken had ik de perfect zonnebril gevonden. De zonnebril blokkeert UV straling van de zon, en hebben lensen van tenminste categorie 3. Ik had eerst een zonnebril voor mijn zoontje die ik eigenlijk wou meenemen maar die heeft hij laatst opgehad toen het lekker weer was en toen heeft hij hem gebroken. Deze nieuwe zonnebril is buigbaar dus op vakantie zullen we geen problemen daarmee hebben. We hebben erg geluk gehad want het was heerlijk weer in Griekenland alleen mijn zoontje had dan erg last gehad.

We hebben erg kunnen genieten bril1

Dankzij de kinder zonnebril hebben we hem gewoon in de zon kunnen laten spelen en zwemmen. We hebben erg genoten op vakantie we zijn naar heel veel plaatsen in Griekenland geweest, ik en mijn man hebben zelfs met dolfijnen gezwommen. Ik kan echt genieten van reizen, op de stress na is het super leuk. Ik kan echt tot rust komen terwijl mijn kinderen heerlijk spelen en vriendjes maken. Mochten u kinderen ook last hebben van de zon zou ik serieus eens een kijkje nemen op de webshop, ze hebben niet alleen zonne brillen maar ook andere kledingstukken die de zon blokkeren.