PME Legend, het modemerk voor mannen!

De modewereld voor mannen

De mannenmodewereld is veel kleiner dan de damesmodewereld. Sommige mannen denken: “Dit is beter! Omdat ik echt niet weet wat ik moet doen.” Het is zeker logisch. Gelukkig hebben mannen echter steeds meer mogelijkheden. Er zijn verschillende soorten broeken zoals stoere jeans of trendy broeken. Natuurlijk vind je hier ook volop vesten, hoodies of coltruien. Er zijn dus genoeg opties als je denkt van wel.

Het modemerk PME legend

Toen PME Legend de Nederlandse markt betrad, was het merk meteen populair bij mannen. Merken zetten de toon voor mannen. Dit is het kenmerk van elke man die vrijheid, mannelijkheid en avontuur wil uitstralen. Geen wonder dat het merk zich liet inspireren door de wereld van een vrachtpiloot en zijn vintage propvliegtuigen. PME Legend is een echt herenkledingmerk. Aviator-stijl wordt weerspiegeld in elke PME Legend-serie. Van design, gebruikte stoffen, tot badges, tot afwerkingsdetails, tot draagcomfort en hoge kwaliteit.

Herenkledingmerken

Er zijn allerlei soorten mannen. Zo heeft de PME Legend een stoerdere uitstraling. Maar er zijn ook mannen die de voorkeur geven aan klassieke merken als Suitsupply. Bij Suitsupply kun je je kleding personaliseren. Bijvoorbeeld een bruiloft of werk. Suitsupply biedt full service pakketten. Dit is het kenmerk van elke man die charme en professionaliteit wil uitstralen. Kortom, herenkleding is optioneel. De ene stijl is cool, de andere meer klassiek. Bij OPEN32 bieden ze persoonlijk ontwerpadvies dat past bij jouw stijl.