Primark vestiging in de hoofdstad van ons land

primark-enschede-drukte-300x225 PRimark-groningen-225x300In Amsterdam kun je Primark bezoeken aan de Damrak. Overigens wordt het pand waar Primark zich zal gaan vestiging gedeeld met andere bekende ketens zoals Zara  C&A. Op deze manier kun je er een leuk dagje uit van maken, want naast de genoemde ketens is er in het centrum van Amsterdam veel te beleven. Er is altijd wel wat te beleven en dat maakt een uitje naar de hoofdstad van Amsterdam de moeite waard.

Primark Amsterdam mag zich vanaf 2015 gaan vestigingen in een prachtig pand, dat op dit moment wordt verbouwd. In het verleden zat C&A alleen in het pand, maar na de verbouwing gaat deze keten in een afgeslankte vorm verder. Naast Primark zal ook Starbucks het pand betrekken. In totaal zal Primark Amsterdam een winkel opperval krijgen van circa 9000 vierkante meter. Er komen een drietal ingangen. Zowel via de Damrak, de Beurspassage als de Nieuwendijk kun je Primark in gaan.

Bereikbaarheid Primark Amsterdam

De bereikbaarheid van Primark Amsterdam zal goed zijn. Amsterdam is immers met de auto goed bereikbaar. Er zijn diverse parkeergarages, maar je dient wel rekening te houden met relatief hoge parkeerkosten. Zo betaal je per 21 minuten liefst 2 euro. Met het openbaar vervoer is deze modeketen wel voordeliger bereikbaar. Amsterdam Centraal station is op loopafstand van Primark. Mocht je in Amsterdam zelf wonen, dan kun je natuurlijk altijd met het populairste vervoersmiddel gaan: de fiets. Veel mensen kiezen voor de fiets, omdat de infrastructuur van de stad hier helemaal op is afgestemd.

PRimark-in-Nijmegen