School rugzakken voor studenten

Een rugzak gebruiken als schooltas is altijd een goed idee. Rugzakken geven je veel bewegingsvrijheid en je houdt je handen vrij. Dat is op school natuurlijk wel zo makkelijk, wanneer je je van lokaal naar lokaal moet verplaatsen bijvoorbeeld. Gelukkig zijn er voor studenten genoeg mooie rugzakken verkrijgbaar. 

School rugtas met laptopvak

Tegenwoordig is er van alles gedigitaliseerd en veel studenten nemen zelf een laptop, notebook of MacBook mee naar school. Wanneer je over de drukke wandelgangen van school loopt, je tas op de grond zet in de kantine tijdens de lunch, in een overvolle bus naar huis moet, of een hobbelige weg moet fietsen naar school, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je tas stevig genoeg is en dat je laptop niet kapot zal gaan. Daarom is het aan te raden om als tas die je meeneemt naar school, te kiezen voor een schoolrugzak met een speciaal gewatteerd laptopvak. 

Daarom kiezen voor een rugzak

Het is aan te raden om een rugzak mee te nemen naar school, omdat je dan altijd je handen vrij hebt en zo alle bewegingsruimte hebt. Zo kun je je makkelijk van lokaal naar lokaal of van schoolgebouw naar schoolgebouw op de campus verplaatsen. Een rugtas is makkelijk af te doen en je kunt altijd gemakkelijk bij je spullen. De schouderbanden van een rugzak zijn vaak gewatteerd en verstelbaar, daardoor zijn deze tassen erg comfortabel te dragen en af te stellen op de gewenste lengte. Daarnaast hebben rugzakken een handige indeling met verschillende vakken, waardoor jij zelf je tas naar wens en geheel overzichtelijk kunt indelen. Neem je laptop, agenda, lunch, portemonnee en etui op een fijne manier mee naar school. 

Rugzakken met een laptopvak

Wanneer je je laptop ultieme bescherming wilt bieden, kies dan voor een rugzak die beschikt over een speciaal gewatteerd laptopvak. De laptoprugtassen van Herschel beschikken bijvoorbeeld vaak over een laptopvak, hierin kun je je laptop veilig opbergen. Dit laptopvak beschermt je laptop namelijk tegen vallen, stoten en weersomstandigheden. Wanneer je eigenlijk zelf al een mooie tas in je garderobe hebt, die je graag mee zou willen nemen naar school, kies er dan voor om je laptop op te bergen in een laptophoes en deze te vervoeren in je tas. Op die manier is de laptop ook goed beschermd!

Neem een mooie Herschel tas met een klassieke look met je mee naar school en kom als student stijlvol voor de dag in de collegezaal of het lokaal.