Suit up Now Corporate Fashion

Zoals jullie weten ben ik erg geïnteresseerd in mode en probeer dan ook zo nu en dan wat modetrends op te pakken. in dit geval leek het mij leuk om eens te kijken naar hoe bedrijven omgaan met mode. Bedrijven zijn heel verschillend en hebben hierdoor ook vaak heel verschillende mode. Uiteraard is dat natuurlijk logisch want een kok moet uiteraard andere mode dragen dan een zakenman of vrouw. Ik ben dus gaan kijken naar verschillende bedrijven en hun mode en hieruit bleek dat de verschillen inderdaad groot zijn. Er zijn mensen bij bedrijven die nog in een driedelig pak naar het werk gaan en er zijn ook bedrijven waarin het tegenovergestelde gebeurd. Hier tussenin zitten uiteraard ook nog veel modestijlen. Wat ik veel tegenkwam bij bedrijven is toch een moderne clasic stijl waarin een blouse met spijkerbroek gedragen werd.

Suit up Now Corporate Fashion

Zo kwam ik bij een bedrijf waarvan ik vond dat ze goed bezig waren. Niet te strak maar ook zeker niet te los. Iedereen had een zelfde stijl en je merkte dat erover werd nagedacht binnen dit bedrijf. Ik heb de medewerkers van dit bedrijf gevraagd of dit ook zo was. Deze gaven inderdaad aan dat hun kleding door de wergever vergoed werd en ingekocht bij Suit up Now Corporate Fashion een bedrijf voor bedrijfskleding. Ik ben uiteraard even gaan kijken op de website van Suit up Now Corporate Fashion en vond hier een mooie stijl aan kleding voor verschillende markten. Zo word er bedrijfskleding verkocht aan de volgende branches:

  • Zakenleven
  • Horeca
  • Bedrijfskleding
  • Studentenkleding
  • Kostuum projecten

Hieronder heb ik een aantal afbeeldingen geplaatst van hun website. Zoals je kunt zien zit het er erg netjes uit. Ook hun website ziet er erg netjes en verzorgd uit overigens.

bedieningsjassen

collectie1

sloven-en-schorten