Trendy Sendra laarzen

sendra4Nu ik bedrijfsleider ben van de winkel is het eindelijk tijd geworden deze geheel naar mijn eigen smaak en stijl in te richten, en ik meen een goed zicht op de mode van nu te hebben en denk daarom dat deze taak goed besteed is aan ondergetekende. Wil je de mode voor zijn en mensen bedienen in de producten waar ze behoefte aan hebben, nog voor ze zich ervan bewust zijn dat ze er behoefte aan hebben zelfs, dan is het zaak goed in de gaten te houden wat er leeft onder de mensen. En dan doel ik zeker niet op wat er leeft onder de grosso modo van ’s lands inwoners, maar een specifieke groep hierbinnen, namelijk de trendsetters.

Trendsetters lopen op cowboy boots

sendra2Je ziet altijd eerst enkele durfals die ergens mee rondlopen, hetgeen mensen bevreemdt, het confronteert ze met hun eigen standaard. Maar let op – wacht enkele maanden en je ziet er ineens steeds meer mensen mee rondlopen, tot het op zeker moment een hoogtepunt geniet. De kleding en het schoeisel dat ik in de winkel verkoop bevindt zich in die tweede en derde fase, zodra het eenmaal over het hoogtepunt heen is, zul je het bij mij niet meer vinden. Een van de nieuwste aanwinsten in de shop zijn nu Sendra laarzen, waar ik erg over te spreken ben. sendra5Doe de laarzen eenmaal aan en je doet ze vervolgens niet meer uit, ze lopen werkelijk heerlijk! Bovendien zijn Sendra laarzen met een enorme opmars bezig en zie je er steeds meer hippe, jonge vrouwen in rondlopen. Ik geef ze geen ongelijk en heb onlangs ook een eigen paar aangeschaft!