Vingerafdruk sieraad uitgelicht; De vingerafdruk hanger hart – zilver.

UitvaartUniq biedt een met zorg samengesteld assortiment vingerafdruk sieraden; Altijd Uniek & Persoonlijk. Het selecteren van een passende tastbare herinnering is, na het overlijden van een dierbare, vaak een moeilijk en emotioneel proces. Een sieraad met vingerafdruk print is een mooie keuze die voor velen net iets toegankelijker is dan een assieraad, maar net zo persoonlijk en intiem. Met een vingerafdruk sieraad draagt u de herinneringen aan uw overleden dierbare altijd met u mee, overal waar u gaat. In een serie blogartikelen lichten wij populaire, bijzondere en/of unieke assieraden speciaal toe. Ditmaal vertellen wij u wat meer over de hartvormige vingerafdruk hanger van zilver. Een toegankelijk sieraad dat staat voor een liefdevolle & unieke herinnering aan uw overleden dierbare.

UitvaartuniQ

De ‘Vingerafdruk hanger hart – zilver’ is een prachtig vingerafdruk sieraad, voor een Persoonlijke & Dierbare herinnering aan uw overleden dierbare. De vingerafdruk print wordt, door middel van een speciale druktechniek, op de mooie zilveren hanger aangebracht. Hierbij zullen de lijnen van de vingerafdruk van uw overleden dierbare zorgen voor een uniek sieraad, passend bij de unieke herinneringen. Belangrijk om te vermelden is het feit dat een vingerafdruk ook na overlijden nog genomen kan worden.

De ‘Vingerafdruk hanger hart – zilver’ is een prachtige hanger met traditionele hart vormgeving, waarbij de vingerafdruk print centraal staat binnen het sieraad en de ‘eye catcher’ vormt. Deze hanger heeft de maat 18×18 mm. Met dit unieke sieraad draagt u de vingerafdruk van uw overleden dierbare, maar vooral de herinneringen aan uw dierbare, altijd dichtbij u, overal waar u gaat. Wij staan voor de kwaliteit van onze sieraden en u ontvangt altijd een certificaat van echtheid. De ‘Vingerafdruk hanger hart – zilver’ wordt exclusief collier (halsketting) geleverd, maar er zijn diverse bijpassende zilveren colliers direct ‘mee te bestellen’ bij UitvaartUniq.nl.