Vriendschapsringen

Een vriendschapsring, dat is een symbool. Het staat voor verbintenis, en men ziet het vaak als de voorloper van een verlovingsring. Maar er zijn nog meer redenen waarom iemand je een vriendschapsring zou willen geven.
De vriendschapsring staat natuurlijk voor iets speciaals, dat hoor je alleen al aan de naam. Naast de voorloper van de verlovingsring kan deze ring ook voor een aantal andere dingen staan:
blokken-visual-309
• Symbool van kuisheid
• Monogamie
• Loyaliteit
• De belofte om nuchter te blijven
• Gewoon vriendschap
geel_goud
Eigenlijk spreekt dat laatste natuurlijk voor zich. Als je de vriendschapsring geeft, dan moet je zorgen dat het niet lijkt alsof je een trouwring gaat geven, vooral als de persoon in kwestie dat misschien zou verwachten. Zorg er dan ook voor dat de vriendschapsring er niet als een trouw- of verlovingsring uitziet, zodat hij of zij meteen weet dat het voor iets anders staat. Het is in ieder geval een prachtig symbool wat je aan een vriend of vriendin kunt geven, om wat voor reden dan ook.

Maak het een speciaal moment en zorg dat je er een goed verhaal bij hebt, dat goed over zal komen. Daarna zal hij of zij het goed begrijpen en ook echt de waarde en de mening en misschien wel liefde die achter de vriendschapsring verscholen zit inzien en kunnen koesteren. Kijk voor meer informatie op een van de onderstaande websites:palladium