Wintertrends 2022

Je kan er maar niet vroeg genoeg bij zijn. Eerst staat ons nog veel lekker weer te wachten, maar dan komt de winter alweer om de hoek kijken. De dagen worden weer korter en dan is het toch echt tijd om de winterjas uit de kast te halen. Daarom vertellen wij jou alvast wat de trends zijn van aankomende winter!

Winterdip

Ben jij echt geen winterpersoon? Hier een aantal tips om toch de winter door te komen:

Tip 1. Kleed je comfortabel en warm. Een stoere trui doet wonderen als je in een net iets te koude kamer aan het werk bent. Zo is het Italiaanse merk Monari ideaal om je op te warmen en op te vrolijken deze winter. Monari is namelijk geïnspireerd op de Italiaanse levensvreugde. Met de felle prints en monogram afdruk op truien is het merk deze winter een echte eye-catcher.

Tip 2. Wol, wol en nog eens wol. In de wintermaanden is het altijd heerlijk om te cocoonen in een wollen deken thuis in bed. Ook op werk kan je dat gevoel krijgen door een gebreide wollen trui aan te trekken. Zo creëer je toch het comfortabele gevoel van thuis. De perfecte wollen truien voor deze winter vind je bij Freequent. Het Scandinavische modemerk is met haar design creatief. Als je wilt opvallen in een wollen trui is dit het merk. Freequent is met een goede prijs/kwaliteit verhouding ook milieuvriendelijk geproduceerd. Kortom perfect.

Tip 3. Verwen jezelf en neem je rust. In de wintermaanden zijn de dagen altijd korter. Doordat je minder Vitamine D krijgt is het goed om jezelf voldoende rust te geven. Een combinatie van leuke activiteiten en avonden op de bank met je pyjama zal je de rust geven die je nodig hebt.

Tip 4. Sport en ga ondanks de kou de buitenlucht in. Beweging is het beste om de winterdip te voorkomen. Met goede geïsoleerde sportkleding kom jij deze winter zeker wel door.

(Bron: https://www.jansemode.nl/)