Zeer mooie merkschoenen te koop

merkschoenen

Al een tijd was ik op zoek naar mooie, maar zeker betaalbare merkschoenen. Over het algemeen betaal je altijd wel een beetje meer voor bepaalde handelsnamen, maar héél veel meer vind ik een beetje overdreven. Bij Geven Schoenenmode heb ik zeer fraaie exemplaren voorbij zien komen. de verkoopster haalde het ene na het andere model uit de schappen en ik mocht deze allemaal passen. Hoe meer er bij kwamen des te moeilijker ik het kreeg om hieruit een keuze te maken. Uiteindelijk is mij dat dan toch wel gelukt en ben ik nu de eigenaar van twee fraaie modellen.  merkschoenen

Genoeg keuze

Wat hebben zij hier bij deze winkel toch een ruime keuze aan merkschoenen. De handelsnamen van vele grote ontwerpers komen voorbij. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende namen: 

  • Angie
  • Kennel & Schmenger
  • Floris van Bommel

En zo kan ik nog wel eventjes doorgaan. Behalve dat de pasvormen van deze merken altijd zeer comfortabel zitten, blijven deze goed in model. Zo heb ik een paar in de kast staan, die ik al meer dan vijf jaar in gebruik heb.

Ben jij ook op zoek naar betaalbaar schoeisel, dan moet je eens langs de winkel van Geven langs gaan. Behalve de zeer vriendelijke medewerkers, heb je hier een enorme keuze aan schoeisel.